Dispozitive pentru purificare aer

La locul de muncă sau acasă vă asigură o atmosfera sterilă, lipsită de virusi și bacterii. Covid 19 este complet neutralizat.
Testat în laborator și agrementat conform legislatiei în vigoare, dă siguranța unui mediu steril și sigur, fiind totodată lipsit de orice influențe negative asupra persoanelor prezente deoarece sursa de radiatie UV tip C este complet ecranată.
Au fost realizate câteva modele de sterilizatoare aer pentru o mai bună eficiență în zona de utilizare.
Primul model este sterilizator de aer UVC MABS-15 care se poate fixa pe un perete sau se poate plimba în mai multe zone încăperi deoarece este foarte ușor și practic. Acest purificator este recomandat pentru: încăperi casnice, birouri, camere de hotel, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, notariate.
Al dolea model este sterilizator de aer UVC FDSH-30 recomandat pentru încaperi birouri, supermarketuri (case de marcat), pentru spatii comerciale.
Al treilea model este sterilizatorul de aer UVC PLAF-60 recomandat pentru săli de clasă, holuri și birouri.
Al patrulea și al cincilea model de dispozitive se pot monta doar în interiorul echipamentelor de climatizare și ventilație. Montajul trebuie efectuat de o echipa specializată.
Sterilizator de aer UVC PURIFIER-60 pentru ventiloconvectoare, ducturi si echipamente de tubulatură.
Sterilizator de aer UVC UVCD-120 pentru CTA-uri si echipamente de ventilatie industrială.
Pentru spații industriale mari, un specialist inginer de la firmă se va deplasa la sediul dumneavoastră pentru a efectua o analiză tehnică a echipamentului de climatizare existent și pentru a recomanda o soluție tehnică optimă care conține modelul necesar, numărul de echipamente necesare cât și punctele de montaj.
Aceste dispozitive sunt proiectate și produse în România.

Dispozitive pentru purificare aer
Dispozitive pentru purificare aer

admin